PARK ATLANTIS DE HAAN

 

 

 

                                              

 

EEN AANGENAAM EN KIND VRIENDELIJK PARK GESCHIKT VOOR FAMILIES

 

EN GROEPEN OP ZOEK NAAR EEN ONTSPANNEN VAKANTIE IN EEN 10 HA

 

GROOT PARK, IN DE NABIJHEID VAN DUINEN, BOS EN STRAND OP EEN VAN

 

DE MOOISTE PLAATSEN AAN DE BELGISCHE KUST.

 

 

 

          Huur rechtstreeks via eigenaar zonder bemiddeling

TEL : +32-(0)16-48.10.59

FAX: +32-(0)16-48.18.13

 

 

 

        En dit vanaf de extra lage prijs van 35 Euro per dag

 

 

 

    Overall view of Park Atlantis              Park Atlantis (November)   

 

 

Park Atlantis is een vakantiepark ingeplant in een 10 ha groot park, midden in één van de mooiste streken aan de Belgische Kust.

Een oase van groen en rust op 800 m van de Noordzee en zijn zandstrand.  Een beschermde duinenrij is omringd door een verzorgd wandelgebied van 150 ha met in zijn onmiddellijke omgeving enkele wondermooie schilderachtige polderdorpjes.

Dit alles op slechts 10 km van Oostende en Blankenberge en 20 km van Brugge, het “Venetië” van het Noorden.  Verder behoren bezoeken aan Damme, pretparken, het Zwin, … en zelfs een dagje Londen tot de mogelijkheden

 

 

 

Residentie Dahlia (November)                   View of Orchidee and Acacia 

 

 

 

LIGGING

 

 

 

                           Safe connection to the sea via Vosseslag bridge             

 

 

 

 

U bereikt Park Atlantis via afrit 6 van de E-40.  U volgt de borden ‘De Haan’ totdat U in Klemskerke komt.  Dan volgt U de borden ‘Vosseslag’.  Wanneer U aan het marktplein bent aangekomen, gaat U links.  Park Atlantis ligt dan vlak voor U.  U kan Park Atlantis ook bereiken vanuit het centrum van De Haan.  U rijdt dan richting Oostende of Bredene en na ongeveer 2 km ziet U Park Atlantis aan uw linkerzijde liggen.

 

 

 

               Vosseslag dunes (November)                    Row of Dunes in front of Park Atlantis (November)           

 

 

 

UW VERBLIJF

 

 

U verblijft in gezellige appartementen van het type Orchidee (gelijkvloers - type 2 tot 4 personen), Acacia (gelijkvloers - type 2 tot 4 personen) of Dahlia (gelijkvloers of eerste verdiep - type 4 tot 8 personen met zelfs de mogelijkheid om over een eigen tuin van ongeveer 40m2 te beschikken).  Verschillende appartementen bevinden zich naast mekaar zodat ook mogelijkheden voorhanden zijn voor gezinnen met grotere kinderen en/of voor groepen. Alle appartementen beschikken over een kleuren TV (kabel), zonneterras, microgolf, aparte badkamer(s) en vele extra’s.

 

 

Onze appartementen zijn uitgerust met een elektronisch slot met variabele code. Dit voorkomt wachten aan de receptie en maakt u minder afhankelijk van het sluitingsuur. We geven u een garantie dat de appartement proper worden opgeleverd.

 

 

Type Orchidee en Acacia

 

                           Orchidee Residence           

 

 

 

In beide residenties kunnen we U gelijkvloers appartementen aanbieden, die goed gelegen zijn. Deze appartementen hebben een oppervlakte van 40 M2 en beschikken over een woonkamer, een slaapkamer met dubbel bed en een aparte badkamer. De sofa in de living kan ‘s avonds worden omgebouwd tot een volwaardig bed. De inrichting is functioneel. De voorraadlijst is uitgebreid en omvat een huisraad voor 6 personen, een kleuren TV (kabel), een volwaardige stereo installatie evenals enkele extra’s zoals strijkplank en strijkijzer, donsdekens, klok, kruimeldief, broodrooster, mini-grill, microgolf met aangepast kookgerief,  elektrische koffiezet, elektrische fruitpers,  waterkoker, enz. Een kinderbed kan steeds worden bijgeplaatst en bij ons is dit steeds gratis.  Er is een nieuwe standaard ingevoerd voor dit type appartement. De keuken werd vergroot, de vloer voorzien van parket en de badkamer werd volledig vernieuwd. Vraag dus steeds naar het vernieuwde type (zie foto’s).

 

 

 

                                              

 

 

 

                              

 

 

 

Type Dahlia

 

 

 

Voor velen is residentie Dahlia de meest charmantste residentie. Haar gezellige binnentuin zorgt voor een aangename sfeer. De appartementen hebben de beschikking over ongeveer 70 M2 en omvatten naast een keuken geschikt tot 8 personen, over een ruime living van ongeveer 25 m2 met een salon in L-vorm, waarin een volwaardig bed is ingebouwd.  Daarnaast is er één slaapgelegenheid met 2 stapelbedden geschikt voor 4 personen en is er een tweede slaapkamer met een dubbelbed van 160 cm. Er zijn ook twee kleine badkamers beschikbaar telkens met douche, toilet en wastafel. De huisraad is voorzien voor 10 personen. Ook zijn er opnieuw wat extra’s voorzien zoals bijvoorbeeld een grotere TV en stereo installatie, een video met 5 films, een elektrische BBQ, … Dit appartement komt standaard met twee parkings.  Het ruime terras is voorzien van tuinmeubelen voor 8 personen. Ook hier zijn aansluitende appartementen beschikbaar voor groepen.

 

 

 

                                 

 

 

 

                         

 

 

 

 

                        

 

 

                                             

 

De hoekappartementen beschikken over een ruime tuin en zijn naar het zuiden gericht. Deze appartementen zijn ook geschikt voor twee gezinnen die over een aparte badkamer en slaapkamer wensen te beschikken doch die bereid zijn de overige ruimten te delen.  Aldus is Dahlia een zeer economische formule.

 

 

 

                            Dahlia residence

 

 

 

 

 

Reserveringen

 

Bij ons kunt U rechtstreeks boeken zodat U de bemiddelingskosten bespaart.  Dit kan heel eenvoudig : U kan ons ’s avonds telefoneren op het nummer 016-48.10.59. U mag ons ook een fax sturen op het nummer 016-48.18.13.  E-mailen gaat ook : Parkatlantis@compaqnet.be

 

 

 

 

   

Meer Informatie :

TEL : +32-(0)16-48.10.59

FAX: +32-(0)16-48.18.13

telefoneren kan enkel  avonds tussen 19h- 20h

 

 

 

Links

 

Bezoek eveneens volgende links: 

 

 

 

De referentiesite van Park Atlantis bij uitstek

 

De site van Atlantis Holidays

 

De site met bijkomende informatie over de omgeving