Park.Atlantis De Haan Parkatlantis Oostende Bredene Brugge Belgische kust

PARK ATLANTIS

 

UW VERBLIJF

 

                      

U verblijft in gezellige appartementen van het type Orchidee (gelijkvloers - type 2 tot 4 personen), Acacia (gelijkvloers - type 2 tot 4 personen) of Dahlia (gelijkvloers of eerste verdiep - type 4 tot 8 personen met zelfs de mogelijkheid om over een eigen tuin van ongeveer 40m2 te beschikken).  Verschillende appartementen bevinden zich naast mekaar zodat ook mogelijkheden voorhanden zijn voor gezinnen met grotere kinderen en/of voor groepen. Alle appartementen beschikken over een kleuren TV (kabel), zonneterras, microgolf, aparte badkamer(s) en vele extra’s.

 

                        

 

 

We beschikken over een eigen conciërge, die U persoonlijk komt opzoeken op het park. Dit voorkomt wachten aan de receptie en biedt hulp voor het zoeken van uw appartement. Ze staat borg voor een goede oplevering en U kunt steeds bij haar terecht.

Type Orchidee en Acacia:

                                           

In beide residenties kunnen we U gelijkvloers appartementen aanbieden, die goed gelegen zijn. Deze appartementen hebben een oppervlakte van 40 M2 en beschikken over een woonkamer, een slaapkamer met dubbel bed en een aparte badkamer. De sofa in de living kan ‘s avonds worden omgebouwd tot een volwaardig bed. De inrichting is functioneel. De voorraadlijst is uitgebreid en omvat een huisraad voor 6 personen, een

                                                

 kleuren TV (kabel), een volwaardige stereo installatie evenals enkele extra’s zoals strijkplank en strijkijzer, donsdekens, klok, kruimeldief, broodrooster, mini-grill, microgolf met aangepast kookgerief,  elektrische koffiezet, elektrische fruitpers,  waterkoker, enz. Een kinderbed kan steeds worden bijgeplaatst en bij ons is dit steeds gratis. Voor gelijkvloer appartementen bestaat er de mogelijkheid om te opteren voor een vernieuwd type met een grotere keuken, een vloer in parket en een vernieuwde badkamer.

                                        

       

Type Dahlia :

                

 

Voor velen is residentie Dahlia de meest charmantste residentie. Haar gezellige binnentuin zorgt voor een aangename sfeer. De appartementen hebben de beschikking over ongeveer 70 M2 en omvatten naast een keuken geschikt tot 8 personen, over een ruime living van ongeveer 25 m2 met een salon in L-vorm, waarin een volwaardig bed is ingebouwd.  Daarnaast is er één slaapgelegenheid met 2 stapelbedden geschikt voor 4 personen en is er een tweede slaapkamer met een dubbelbed van 160 cm. Er zijn ook twee kleine badkamers beschikbaar telkens met douche, toilet en wastafel. De huisraad is voorzien voor 10 personen. Ook zijn er opnieuw wat extra’s voorzien zoals bijvoorbeeld een grotere TV en stereo installatie, een video met 5 films, een elektrische BBQ, … Dit appartement komt standaard met twee parkings.  Het ruime terras is voorzien van tuinmeubelen voor 8 personen. Ook hier zijn aansluitende appartementen beschikbaar voor groepen.

 

                

                

 

De hoekappartementen beschikken over een ruime tuin en zijn naar het zuiden gericht. Deze appartementen zijn ook geschikt voor twee gezinnen die over een aparte badkamer en slaapkamer wensen te beschikken doch die bereid zijn de overige ruimten te delen.  Aldus is Dahlia een zeer economische formule.

       

               

 

 

 

 

Meer Informatie :

E-mail:parkatlantis@compaqnet.be  

TEL : +32-(0)16-48.10.59

FAX: +32-(0)16-48.18.13

 

 

Terug naar Hoofdpagina

Ligging

   Sport en   Ontspanning

     Omgeving

   Reserveren